binnenschilderwerk

Allereerst is binnenschilderwerk voor u natuurlijk een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het schilderwerk in uw woonkamer of slaapkamer bepaalt in grote mate de gehele sfeer in deze ruimten. Het is echter ook van groot belang voor de juiste bescherming van uw hout- en muurwerk. Het binnenschilderwerk op de kozijnen is de basis voor al uw schilderwerkzaamheden in uw woning of bedrijf. Zeker voor kozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk. 

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Alles is mogelijk, van mergelwit tot dieppaars, van mat tot hoogglans en van betonlook tot kalkverf. Ook zijn er speciale verven en coatings om de muren in badkamer en keuken zo te bewerken dat ze afwasbaar zijn, tegels zijn dan niet meer nodig. Wij geven graag kleur- en materiaaladvies op basis van uw smaak en wensen en werken met de nieuwste technieken om tot mooie resultaten te komen.

 

Voorbeelden

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken die binnen uw woning of kantoor toegepast kunnen worden. Een schilder is daardoor nog beter in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • latexwerk

  • dekkend schilderwerk

  • lak- en beitswerk

  • behangwerk

  • het plakken van glasvlies/ scanbehang